T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / BAFRA - Altınyaprak İlkokulu

ÖĞRETMEN - VELİ GÖRÜŞME GÜNLERİ VE SAATLERİ

ÖĞRETMEN - VELİ GÖRÜŞME GÜNLERİ VE SAATLERİ

Bakanlığımızın 2023/28 Sayılı Genelgesiyle, bu sene okullarımızda öğretmen-veli görüşmeleri randevu sistemi ile yapılacaktır. Genelgedeki madde şu şekildedir :

Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak, ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturulacaktır. Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak gerekli tedbirler alınacaktır.

 

Bu sebeple, öğrencilerimizin akademik, kültürel, sosyal vb. gelişimlerini takip edebilmek, öğrencilerimizin güvenli bir ortamda eğitim almasını sağlamak, okul veli işbirliğini artırmak, öğretmen –veli ve öğrenci görüşmelerini daha etkili ve verimli kılmak amacıyla belirlenen gün ve saatlerde velilerimizi öğretmenlerimizle bireysel görüşmeler yapmak için okulumuza bekliyoruz.

Hafta içi 08.40 - 14.25 saatleri arası okul saati olduğu için bu saatler arası gerekli olmadıkça okula gelinmemesi önemle rica olunur.

Değerli Velilerimize Duyurulur

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.12.2023 - Güncelleme: 26.12.2023 16:42 - Görüntülenme: 37
  Beğen | 0  kişi beğendi