Mrt

İkinci sınıf öğrencilerimiz İlkokul Fiziksel Etkinlik Oyunlarına hazırlanıyor. Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.

Şbt

Bakanlığımızın uygulamaya koyduğu  Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında şubat ayı etkinliklerinde 3 B sınıfı öğrencileri Atasözü ve Deyimler sergisi açılışı yaptılar. Atasözleri ve deyimler hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. Atasözleri ve deyimler Üç boyutlu hale getirdiler. Eğlenerek öğrenme anlayışı ile yaptıkları çalışmaları sergilediler. Emeği geçen herkese, öğrencilerimize, proje sorumlusu sınıf öğretmenimiz Celal Bayer'e teşekkür ediyoruz.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan "Farkımız Okumak Olsun" projesi tüm sınıflarımızda uygulanmaktadır. Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap okumayı sevdirmek, öğrencilerin kelime dağarcığını zenginleştirme etkinliğimiz.

Bu haftanın programı 20 Şubat  2024 Salı beşinci ders saati.

Okulumuzda okuma etkinliği. Öğrencilerimize, Öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Şbt

3 A sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte caddeye çıkarak  trafik kurallarını uygulamalı olarak öğrendiler. Bu uygulamada trafik kurallarına uymanın önemi, güvenli hayat ile ilgili uymamız gereken kurallar öğrenildi. Daha sonra öğrenciler sınıflarına gelerek gözlemleri kağıda aktardılar. Öğrencilerimize ve öğretmenimiz Ramazan BOZDEMİR'e teşekkür ederiz.

Şbt

Bakanlığımızın uygulamaya koyduğu  Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat ayı etkinlikleri kapsamında okul panosu güncellendi. Atasözleri ve  deyim okuma  anlatma etkinlikleri kapsamında  sınıflarda "  Anlat Bakalım"  ve "Drama ile Atasözü/Deyim anlatma" etkinlikleri gerçekleştirildi. Emeği geçen herkese, öğrencilerimize, proje sorumlusu sınıf öğretmenimiz Celal Bayer'e teşekkür ediyoruz.

Şbt

Zeka Oyunları okul turnuvası kapsamında  QBİTZ Oyunu  yarı final ve final karşılaşmaları yapılmıştır. Birinci olan öğrencimiz Ömer Asaf Şahiner.  İlçemizde düzenlenecek olan Zeka Oyunları Turnuvasında okulumuzu temsil edecektir.  Öğrencimize başarılar dileriz.

Şbt

2 C sınıfımızın Türkçe dersindeki "Neden Kahvaltı Yapmalıyız?" etkinliği. Bu kapsamında öğrencilerimiz  birlikte kahvaltı etkinliği gerçekleştirdi. Kahvaltının öneminden bahsedildi.

Şbt

4 C sınıfı öğrencileri, OKUSAM  projesi kapsamında kitap okuyup, okudukları kitaplardan anladıklarını resim, yazı ve şiir yoluyla ifade ettiler. Bunları sınıfın panosunda sergilediler. Öğrencilerimize ve öğretmenimiz Özge Bakay’a teşekkür ediyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı birinci dönemi 19 Ocak 2024 Cuma günü bitmiştir. Öğrencilerimize, Öğretmenlerimize ve Velilerimiize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Bakanlığımız tarafından hazırlanan Dönem Sonu Faaliyet Haftası, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta ile derslere ara  vermesini amaçlamaktadır.

Bugün 4 A  sınıflarımızdaki sinema etkinliği. Öğrencilerimize ve Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Bugün 1 A  sınıflarımızda dönem sonu okuma bayramı etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencilerimize ve Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Bugün 2 C sınıflarımızın müze gezisi etkiinliği. Öğrencilerimize ve Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Bugün 2 C sınıflarımızdaki oyun saati etkinlikleri. Öğrencilerimize ve Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Bugün 4 B sınıflarımızdaki oyun saati etkinlikleri. Öğrencilerimize ve Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Bugün 3 B sınıflarımızdaki oyun saati etkinlikleri. Öğrencilerimize ve Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.