Ock

Bakanlığımız tarafından hazırlanan Dönem Sonu Faaliyet Haftası, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta ile derslere ara  vermesini amaçlamaktadır.

Bugün 4 C sınıflarımızdaki oyun saati etkinlikleri. Öğrencilerimize ve Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Bakanlığımız tarafından hazırlanan Dönem Sonu Faaliyet Haftası, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta ile derslere ara vermesini amaçlamaktadır.

Bugün sınıflarımızdaki zeka oyunları ve hitabet etkinlikleri. Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Sınıflarımızdaki etkinlikler.

Ock

Okulumuzda  “Dilimizin Zenginlikleri Projesi”  kapsamında Ocak ayı etkinliği olan Dede Korkut Tarzı Hikâye Yazma yarışması yapıldı.  Yarışmada öğrencilerin Türkçeyi doğru kullanmalarını sağlamak ve yazılı anlatım yoluyla ifade yeteneklerini geliştirmek amaçlanmaktadır. Öğrencilerimiz yarışmaya büyük ilgi gösterdi. Emeği geçen herkese, proje sorumlusu sınıf öğretmenimiz Celal Bayer’e, öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Bakanlığımızın uygulamaya koyduğu  Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizden okudukları Dede Korkut Hikâyeleri tarzında hikaye yazmaları beklenmektedir. Emeği geçen herkese, proje sorumlusu sınıf öğretmenimiz Celal Bayer'e teşekkür ediyoruz.

Ara

Psikososyal  Koruma, Önleme ve Krize  Müdahale Hizmetleri ile ilgili Öğretmenlerimize,  Rehber Öğretmenimiz tarafından bilgilendirme yapıldı.

Ara

Okulumuzda Yaratıcı Drama kursumuz başlamıştır. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kanalıyla okulumuzda açılan kursa katılım sağlayan öğrencilerimize, öğretmenimiz Tuğba AYDOĞDU'ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ara

Okusam projesi kapsamında, öğrenci yazar buluşması.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Farkımız Okumak Olsun  projesi kapsamında sınıflarımızda kitap okumaya devam ediyoruz. 22 Aralık Cuma 5.ders saati

Ara

Dördüncü sınıflarımız Gezici Çanakkale Müzesini ziyaret ettiler.

Ara

Toplumda afet bilinci kültürünün oluşturulması, afet farkındalığının arttırılması ve yaygınlaştırılması adına; afet öncesi hazırlıkların neler olduğu, afet sırasında doğru davranış biçimleri ve afet sonrasında ikincil afetlere sebep vermemek adına neler yapılması gerektiğinin öğrenilmesi amacıyla okulumuz öğretmen ve öğrencileri afet farkındalık eğitim videolarını izliyorlar.

Ara

Üçüncü sınıflarımız A, B ve C şubelerimiz birlikte dikkat ve kondisyon geliştirici oyunlar oynadılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Bafra Belediye Başkanımız Sayın Hamit KILIÇ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Ali KATİPOĞLU Okulumuzu ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı  Belediye Başkanımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz 2/C sınıfında Zeka Oyunları kursumuz başlamıştır. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kanalıyla okulumuzda açılan kursa katılım sağlayan öğrencilerimize, öğretmenimiz Ferdi ATMACA'ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuzda öğrencilerimiz her sabah dersler başlamadan önce bahçede kültürfizik hareketleri yapıyorlar.