SAMSUN / BAFRA - Altınyaprak İlkokulu

Eyl

Okulumuz 4 A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Esme Doğan Baş ile beraber doğada Fen Bilimleri dersi işlediler. Fen Bilimleri dersinde volkanik patlama sonucu kayaçların oluşumunun deneyini yaptılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Eyl

11 Eylül 2023 Pazartesi günü 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı  başladı. Bütün öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu toplantısını 4 Eylül Pazartesi günü  gerçekleştirdik.

Eyl

Sayın Bakanımızın 2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı Mesleki Çalışma Dönemi açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Ali KATİPOĞLU, Şube Müdürümüz Hıfzullah KOCAMAN, Altınyaprak İlkokulu ve Altınyaprak Anaokulu öğretmenleri ile birlikte dinledik. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürümüz öğretmenlerimiz ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Okulumuzu ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Ali KATİPOĞLU'na teşekkür ediyoruz.

Yeni Eğitim-Öğretim yılımız hayırlı olsun.

Tem

Okulumuzu güzelleştirme çalışmaları kapsamında 2023/2024 Eğitim-Öğretim yılı hazırlıklarımız başlamıştır. Okulumuzun sınıflarının, koridorlarının, merdivenlerinin ve diğer bütün birimlerinin boya, badana, bakım, onarım, tamirat ve tadilat çalışmaları başlamıştır. Emeği geçen Herkese teşekkür ediyoruz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantımızı 22 Haziran 2023 Perşembe günü çevirimiçi olarak gerçekleştirdik. Bütün öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Nis

Altınyaprak İlkokulu ile Altınyaprak Anaokulunun birlikte hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını 23 Nisan 2023 tarihinde coşkuyla kutladık. Yoğun katılımın gerçekleştiği programda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Altınyaprak İlkokulu ve Altınyaprak Anaokulunun öğrencilerine, öğretmenlerine ve velilerine teşekkür ediyoruz. Bayramımız kutlu olsun.

Nis

Altınyaprak İlkokulu olarak, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı okul sporları, fiziksel etkinlikler şenliğinde düzenlenen ilçe birinciliği yarışmasında ilkokullarda,  2. Sınıflar dairesel  bayrak koşusunda  2/C sınıfımız ilçe ikincisi oldu.  Samsun’daki yarışmalarda okulumuzu ve İlçemizi temsil edecek olan 2/C sınıfımıza başarılar diliyoruz. Emeği geçen Sınıf öğretmenimiz Hüseyin TARIM’a ve  öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan "Farkımız Okumak Olsun" projesi tüm sınıflarımızda uygulanmaktadır. Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap okumayı sevdirmek, öğrencilerin kelime dağarcığını zenginleştirme etkinliğimiz.

Bu haftanın programı 14 Mart 2023 Salı beşinci ders saati.

Okulumuzda okuma etkinliği. Öğrencilerimize, Öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Şbt

Tüm acil yardım hizmeti sunan kurumlar tek merkezde "112" numarası altında toplanmıştır.

Samsun 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, 24.01.2019 tarihi itibariyle faaliyete başlamıştır. İtfaiye İmdat, Jandarma İmdat, Ambulans İmdat, Polis İmdat,Orman İmdat, AFAD İmdat, Sahil Güvenlik İmdat acil çağrıları Çağrı Merkezi tarafındn karşılanmaktadır.

Tek numara 112 dir.